The smart Trick of su kaçağı tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çok farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Pro tesisattan ZEKARİYA usta ve Füruz usta ile yeniledik.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

İş takibi çok iyi, hızlı iletişim ve belirtilen saatinde gelen nadir kişilerden gerçekten bu sebeple tam yıldız veriyorum,

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Salonumuzda peteğin yanındaki duvarda rutubetlenme başladı ayrıca parkeler kabariyor üsten kaldirdigimda alt taraf komple ıslak acaba sorun kalorifer tesisatında kacaktanmi kaynaklanıyor öyle ise kırıp dökmeden halledilme olasılığı varmıdır.evde kiraciyim ortalama masraf ne çıkar

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları su kaçağı tespiti ile bularak onarımını yapmaktadır.

En iyi cihazları kullanarak, seramikleri ya da duvarlarını kırmadan su kaçaklarını tespit ediyoruz. Aşağıda sizlere en çAlright kullandığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su kaçak tespiti su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Bu yöntemi yukarıda su kaçak tespiti detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop su kaçağı tespiti ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire su tesisatçısı boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Su Borularını Gözden Geçirin: Su borularını inceleyerek herhangi bir nem, su birikintisi veya suyun izleri olup olmadığını kontrol edin.

Report this wiki page